Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Marcel Janssen

Leuk dat u hier even kijkt!
Ik zal u in het kort vertellen wie ik ben en hoe ik bij Lek-Tech terecht ben gekomen.
Mijn naam is Marcel Janssen, geboren, opgegroeid en woonachtig in Gennep. Getrouwd en een trotse papa in spé. Ik ben tamboer bij het plaatselijke schuttersgilde en bij een joekskapel (dweilorkest). Verder dart ik in teamverband in de regio en ben ik een official van de Nederlandse dartbond.
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de horeca, ben ik de logistiek in gegaan. Toen ik het omgaan met mensen begon te missen, kon ik 2 dingen doen; terug de horeca in of op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het werd het laatste!
In de gesprekken met Frank had ik meteen een klik. Vooral het aspect dat we regelmatig bij andere mensen thuis over de vloer komen, sprak mij erg aan, evenals de variatie in werkzaamheden.
Ook de werkwijze van Lek-Tech zag ik zeker zitten. Netjes werken, sociaal, vakbekwaam en gezond.
Dankzij een effectieve training weet ik de basis van het werken in de vochtwering, en ik voel me erg op mijn gemak tussen de twee "oude rotten" in het vak. 
Mocht u vragen hebben als ik bij u over de vloer ben: onder het genot van een kopje koffie, neem ik graag de tijd om uw vragen te beantwoorden!
 
Tot ziens,
Marcel Janssen

Marcel Janssen

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›