Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.
Larry van der Veer

Larry van der Veer

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar actief in de vochtwering. Dit is goed te zien aan de kleur van mijn haar. Wijsblond noem ik het zelf ;-).Toen ik begon was het een uitdaging om mij het werk helemaal eigen te maken. Vochtwering is tenslotte niet een vak dat je van vandaag op morgen onder de knie hebt. De meest diverse vochtproblemen; ik heb ze allemaal wel al een keer voorbij zien komen. Feit blijft dat elk probleem en elke situatie weer anders is. Maar goed ook, zo blijft er uitdaging in mijn werk.

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen die inmiddels beide hun vleugels hebben uitgeslagen om te studeren in de grote stad en daar ben ik best een beetje trots op. Als persoon heb ik een eindeloos geduld, ik kijk niet op de klok en leg je graag uit waar ik mee bezig ben. Het resultaat van het werk is voor mij het belangrijkste. Mocht u aan mij nog vragen hebben, ik beantwoord ze graag als ik bij u aan het werk ben.
 

Larry van der Veer
"Alles ging in goed overleg. Gewoon heel prettig."
Meer referenties ›

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere klus is of Frank of Larry aanwezig, vergezeld door vakmannen die werken volgens onze normen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›