Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Ventilatie

​Regelmatig komen wij in woningen waar geen constructieve oorzaak blijkt te zijn voor de gevonden vochtproblemen. Er is dan geen optrekkend of doorslaand vocht, maar tóch is er sprake van een hoge luchtvochtigheid, condens of zelfs schimmel. Uiteraard met alle negatieve gevolgen voor de gezondheid en de woning van dien! Vaak is er dan sprake van een ventilatieprobleem: er wordt niet voldoende geventileerd, omdat dat onmogelijk of onwenselijk lijkt. Bijvoorbeeld wanneer er in een monumentaal pand glas-in-lood aanwezig is, eventueel met voorzetramen, is het vaak niet mogelijk om ventilatieroosters (dauerluft) in het raam aan te laten brengen. Ook is het voor veel mensen een ingrijpende klus om deze roosters te laten plaatsen. Verder kunnen in oudere woningen ramen niet altijd geopend worden en vinden veel mensen het daarnaast sowieso bezwaarlijk om de ramen 24 uur per dag open te laten, vanwege de inbraakgevoeligheid maar ook vanwege het toegenomen energieverbruik door warmteverlies. 

Wat kan Lek-Tech voor u betekenen?
Toch moet de oplossing voor deze vochtproblemen, waarbij geen sprake is van een constructieve oorzaak, wel degelijk gezocht worden in de hoek van de ventilatie. Hiermee kunnen wij u helpen! Wij zijn dealer van Ventaria, en plaatsen decentrale ventilatie-units van Europese makelij in uw woning. Altijd inclusief montage, met standaard 2 jaar fabrieksgarantie, en zónder gedoe voor u! De units zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prijsklassen, zoals bij ons aanbod beschreven. Wilt u ook een passende ventilatie-oplossing voor een gezond binnenklimaat, zonder poespas, volledig door ons verzorgd? Neem dan contact op! Wij komen bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en een advies te geven welke unit het beste bij uw wensen past. We hebben dan onze demo-modellen bij ons, zodat u eerst kunt bekijken wat u in huis haalt! De plaatsing geschiedt door één van onze monteurs op een afgesproken moment. Wij monteren de unit(s) zoals afgesproken, leggen uit hoe deze werkt en laten uw woning weer keurig achter. Ook voor onderhoud van uw Ventaria ventilatiesysteem kunt u bij ons terecht!

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›