Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Bouw & utiliteit

Vochtbestrijding is een vak apart. Wij zijn hier in gespecialiseerd en houden ons er dagelijks mee bezig. De kwaliteit van ons werk is gewaarborgd door het gebruik van gerenommeerde producten en methodes, waarbij we altijd op zoek zijn naar duurzame oplossingen. Lek-Tech kan ook voor u een betrouwbare partner zijn als het gaat om bouwkundige vochtproblemen. Wij houden van korte lijntjes en zijn gemakkelijk aanspreekbaar.

Uitvoering
Het uitvoeren van werkzaamheden wordt uitsluitend door onze eigen vakmensen gedaan. Deze hebben kennis van zaken en zijn bekend met onze methodes en technieken. Wij stellen hoge eisen aan de producten die wij gebruiken, en dat voeren wij ook door in de applicatie hiervan. Wij werken oplossend in bestaande bouw, of preventief bij nieuwbouw. Onze vaste klantenkring bestaat uit bouwbedrijven (service en onderhoud), woningverenigingen, vastgoedbeheerders, etc. Wij voeren de werkzaamheden uit op ons specifieke expertisegebied, en zijn een gemakkelijk aanspreekpunt. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen als er sprake is van vochtproblemen in:

• Kelders
• Souterrains
• Monumentale panden
• Bedrijfspanden
• Woonhuizen
• Parkeergarage 
• Industrie (fabriek of agrarisch)

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op als u meer wilt weten!

Bouw & utiliteitBouw & utiliteitBouw & utiliteitBouw & utiliteitBouw & utiliteitBouw & utiliteitBouw & utiliteit
Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van:

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›