Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.
Over ons

Wie komt er over de vloer?

U krijgt altijd te maken met de eigenaar van Lek-Tech, Frank van den Broecke. Eén duidelijk aanspreekpunt is prettig voor iedereen; u weet wie u aan moet spreken, wij weten altijd wat er speelt bij onze klanten. Een korte introductie:

Frank van den Broecke

Na jaren succesvol werkzaam te zijn geweest in de bouw- en vochtweringssector bleef het ondernemerschap trekken. In een bedrijf hoort de klant centraal te staan, maar de praktijk is helaas vaak anders. Mijn motivatie was groot om dingen anders te gaan doen, die ruimte heb ik nu.

Lees meer

Larry van der Veer

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar actief in de vochtwering. Dit is goed te zien aan de kleur van mijn haar. Wijsblond noem ik het zelf ;-).Toen ik begon was het een uitdaging om mij het werk helemaal eigen te maken. Vochtwering is tenslotte niet een vak dat je van vandaag op morgen onder de knie hebt. De meest diverse vochtproblemen; ik heb ze allemaal wel al een keer voorbij zien komen. Feit blijft dat elk probleem en elke situatie weer anders is. Maar goed ook, zo blijft er uitdaging in mijn werk. 
Lees meer

"Bij het telefoongesprek dat volgde kreeg ik de bevestiging; ik zit hier goed."
Meer referenties ›

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere klus is of Frank of Larry aanwezig, vergezeld door vakmannen die werken volgens onze normen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›