Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Wie komt er over de vloer?

U krijgt altijd te maken met de eigenaar van Lek-Tech, Frank van den Broecke. Eén duidelijk aanspreekpunt is prettig voor iedereen; u weet wie u aan moet spreken, wij weten altijd wat er speelt bij onze klanten. Een korte introductie:

Frank van den Broecke

Na jaren succesvol werkzaam te zijn geweest in de bouw- en vochtweringssector, bleef het ondernemerschap trekken. In een bedrijf hoort de klant centraal te staan, maar de praktijk is helaas vaak anders. Mijn motivatie was groot om dingen anders te gaan doen, en inmiddels kan ik zeggen dit goed is gelukt. Ik ben trots op onze klantenkring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd.
Lees meer

Larry van der Veer

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar actief in de vochtwering. Dit is goed te zien aan de kleur van mijn haar. Wijsblond noem ik het zelf ;-).Toen ik begon was het een uitdaging om mij het werk helemaal eigen te maken. Vochtwering is tenslotte niet een vak dat je van vandaag op morgen onder de knie hebt. De meest diverse vochtproblemen; ik heb ze allemaal wel al een keer voorbij zien komen. Feit blijft dat elk probleem en elke situatie weer anders is. Maar goed ook, zo blijft er uitdaging in mijn werk. 
Lees meer
 

Marcel Janssen

Vooral het aspect dat we regelmatig bij andere mensen thuis over de vloer komen, sprak mij erg aan, evenals de variatie in werkzaamheden.
Ook de werkwijze van Lek-Tech zag ik zeker zitten. Netjes werken, sociaal, vakbekwaam en gezond.
Lees meer

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›