Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Referenties

 
De eigenaren van Lek-Tech doen er alles aan om te komen tot een topprestatie. Wij hebben inmiddels alle buitenmuren laten impregneren, zo ook de westkant waar de wind en regen zeer hevig zijn, waardoor er geen ruimte meer is om door de stenen binnen te dringen. De producten die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit waardoor de geïmpregneerde muren 8 tot 10 jaar bestand zijn tegen weersinvloeden. Het bedrijf laat alles schoon achter. Top bedrijf!

Kees Janssen

Impregneren van gevels (juli 2024)

Wij zijn super super super tevreden over Lek-Tech, vanaf het eerste contact voelde het al heel goed, prettig en vertrouwd. Er werden fijne adviezen en tips gegeven en ook de uitvoering verliep heel goed; er werden grapjes gemaakt maar ook goed doorgewerkt. Ook de samenwerking met het aangeraden grondverzetbedrijf liep goed. Het heeft ons bij de koffie een Limburgse vlaai gekost, maar die hadden ze zeker verdiend. Tot nu toe blijft alles mooi droog. Wij beleven Lek-Tech bij vochtproblemen zeker aan!

Andre & Marianne

Buitenzijde kelder afgedicht (juni 2024)

We hadden last van optrekkend vocht in onze kelderwanden. De wijze waarop Frank een analyse van het probleem maakte en zijn voorstel voor een oplossing aan ons schetste, wekte veel vertrouwen. En dat vertrouwen maakte hij volledig waar tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. De communicatie  verliep vlekkeloos, helder en duidelijk. Afspraken werden nauwgezet nagekomen. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt. Fijn om echte professionals aan het werk te zien. Erg vriendelijke kerels bovendien.

Erik - Velp

Kelderwanden waterdicht gemaakt (juli 2023)

Na aanschaf van mijn nieuwe woning, zocht ik een partij die mee kon kijken naar de vochtproblemen. Via een tip kwam ik bij Lek-Tech terecht. Ik kreeg duidelijk advies en Frank kwam betrouwbaar over, dus ik heb Lek-Tech ingeschakeld om de vochtige kelder te behandelen. Alles verliep volgens afspraak en het was duidelijk wat ik zelf van tevoren moest doen. De kelder kan nu weer gebruikt worden waar hij voor bedoeld is! Ik zou Lek-Tech absoluut aanbevelen en als ik in de toekomst de woonkamervloer eruit ga halen, weet ik Frank weer te vinden.

Chris Gartsen, Gennep

Kelder waterdicht gemaakt (januari 2023)

Al jarenlang hadden wij een probleem met een afspattende gestucte plint om ons huis en geen idee wat we eraan konden doen. Een kennis verwees ons naar Frank en hij kwam binnen een week de schade opnemen en gaf toen al een aantal adviezen. Op basis daarvan hebben we contact opgenomen met een goede stucadoor en die heeft vervolgens de reparatie ter hand genomen. Tussentijds en daarna heeft Frank nog een paar keer als vraagbaak gediend en hij heeft uiteindelijk gezegd dat het werk van de stucadoor in ons geval voldoende zou moeten zijn. Hiermee ontnam hij zichzelf een opdracht. 
Zo’n eerlijke kundige vakman gun ik iedereen. 

Erik

Advies op locatie (voorjaar 2023)

Ik ben al heel lang aan het klussen maar heb zelden zo'n nette mensen zowel binnen als buiten het werk over de vloer gehad.


Werk is strak en netjes achtergelaten.

Complimenten!

Dhr. Burgers

Kelder voorzien van vochtscherm (oktober 2022)

We hebben Lek-Tech ingeschakeld vanwege vochtproblemen in onze badkamer en een bedompte lucht in huis. Tijdens het eerste bezoek is er goed gekeken naar de oorzaken en hoe dit opgelost zou kunnen worden; dat gaf alvast veel vertrouwen. Er kwamen een aantal adviezen uit waarvan extra ventilatie er één was. De uitvoering daarvan door Lek-Tech is keurig, er is op zolder een ventilatiebox geplaatst met kanalen naar de badkamer, het toilet en de keuken. De draadloze bediening maakt het nu mogelijk om het huis beter te ventileren, waardoor de badkamer snel vochtvrij is na het douchen, en ook de keuken en bijkeuken frisser aanvoelen. Goed geregeld: we zijn er heel tevreden over.

Paul en Renske

Ventilatie-advies (voorjaar 2022)

Sinds de aankoop van onze woning hebben wij wateroverlast in onze kelder (100m2). Via Google kwam ik op de site van Lek-Tech en zo kwam ik in contact met eigenaar Frank. Frank is diverse keren bij ons thuis geweest om tot een goed en degelijk advies te komen. De communicatie verliep heel luchtig en alles werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk hebben we uit meerdere offertes gekozen voor Lek-Tech. We waren voornamelijk gecharmeerd van het feit dat Frank zelf ook de regie voert over de klussen die hij aanneemt. Zo kunnen er nooit onduidelijkheden ontstaan. Frank en collega Larry (ik mag inmiddels Barry zeggen) waren een 6-tal weken onderdeel van ons huishouden, maar dat was alles behalve onprettig. Er wordt hard gewerkt en alles wordt netjes opgeruimd. Frank en Larry zijn twee vriendelijke, sociale kerels met een geweldige dosis humor. Deze grote klus is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en we raden Lek-Tech dan ook van harte aan. Zulke vakmensen die zich ook nog aan de afspraken houden zijn redelijk zeldzaam tegenwoordig. Enige minpunt is dat mijn vrouw sinds het eind van de klus geen worstenbroodjes meer maakt, waarvan ik ook mee kon 'snoepen´ :) 

Dennis en Linda, Eygelshoven

Kelderrenovatie (april/mei 2022)

Ik kwam via de referenties op deze website bij Lek-Tech uit om mijn kelder op te laten knappen. Frank is bij mij geweest, met een duidelijk verhaal. Ook tijdens de uitvoering was de communicatie steeds helder en de kelder is gerenoveerd binnen de afgesproken tijd en kosten. De medewerkers zijn fijn in de omgang. Heel prettig!

Cor van Halen

Kelderrenovatie (januari 2022)

Sinds de aankoop van onze woning in 2003 hebben wij wateroverlast in onze kelder. Destijds heeft een bedrijf dit proberen te verhelpen door hars te injecteren. Helaas bleven we problemen houden. Het grondwater kwam door de kimnaad naar binnen. Via Google kwamen we uit bij Lek-Tech. Frank heeft ons professioneel advies gegeven en een offerte gemaakt. Er is door Lek-Tech naar tevredenheid een waterdicht scherm geplaatst aan de binnenzijde. Ze komen hun afspraken na, zijn vriendelijk en laten aan het einde van de dag alles super netjes achter. Wij bevelen Lek-Tech dan ook van harte aan!

André en Sylvia

Afdichten van een kelder aan de binnenzijde (2020)
 

Vochtplekken in het souterrain waren de reden dat ik via Google een bedrijf in de buurt zocht. Met Frank kon ik snel schakelen en hij kwam heel vertrouwd over: hij was ook niet alleen maar bezig met verkopen maar dacht echt mee over alle mogelijke oorzaken van het probleem. Hij legde alles in begrijpelijke taal uit en de werkzaamheden konden goed op elkaar worden afgestemd. Als je bij ons binnen komt, dan doe je gewoon mee, en dat deed Lek-Tech zeker; het was laagdrempelig en gezellig. Als ik nog een keer iets heb (dat hoop ik natuurlijk niet!), dan weet ik meteen waar ik moet zijn.

Ray Werts - Beers

Waterdicht maken van de buitenzijde van een souterrain  (november 2020)

Door vrienden werden we op de services van Lek-Tech gewezen nadat we voor de zoveelste keer natte voeten kregen in onze kelderkast na een fikse regenbui. Het contact verliep vanaf het eerste moment snel, correct, vriendelijk en klantgericht. De situatie werd tijdens een bezoek beoordeeld en het plan duidelijk en uitvoerig besproken. Enige tijd later werden de werkzaamheden uitgevoerd. Ook nu werd er klantgericht en zeer netjes gewerkt. Met als resultaat een fijn opgeknapte ruimte waarin natte voeten en vocht tot het verleden behoren. Nadat de werkzaamheden waren afgerond kregen we eerst een bericht met de vraag of we tevreden waren over de hele procedure. Dat siert dit bedrijf! 
Wij zullen Lek-Tech zeker aanbevelen.

Loes en Bart

Waterdicht maken van een kelderkast (oktober 2020)
 

De mannen van Lek-Tech werken netjes en secuur, komen na wat afgesproken is en als er zich iets onverwacht voordoet wordt dat gemeld en opgelost. Niets dan complimenten voor hun oplossingsgerichtheid en goede service. Het aanbevelen waard en nog sympathiek ook.

Ons huis ligt in een beekdal. Het is een modern gebouwd huis van baksteen met een kelder van massief gestort beton. Er kwam water de kelder bninen via de naad tussen wanden en het plafond van de kelder. Na het graven van een kuil in de tuin (om een andere reden) ontdekten we dat soms na dagenlange regen het grondwater zo hoog kwam te staan dat het op slechts 10 cm onder maaiveld staat. Op die momenten kwam het water de kelder in. Bijzonder onprettig! De mannen van Lek-Tech hebben onderzoek verricht en de juiste diagnose gesteld. Het huis is rondom tot een halve meter onder de bovenzijde van de betonnen kelderwand opengegraven. Met een bitumineuze pasta is rondom het huis een baan aangebracht die de overgang tussen kelderwand en bakstenen muur bedekte tot het niveau van de straatstenen. Daarmee was het probleem opgelost. Eveneens is een grindnest geïnjecteerd en verschillende leidingdoorvoeren zijn van binnenuit en van buitenaf afgedicht.

Alles bij elkaar voor ons een hele flinke klus, maar door de mannen van Lek-Tech naar volle tevredenheid volbracht. Onze kelder blijft nu droog, ook bij zeer langdurige regen. Zeer aan te bevelen en nog sympathiek ook.

Winand - Hoensbroek

Afdichten van een kelder aan de buitenzijde, leidingdoorvoeren waterdicht gemaakt (augustus 2020)

Wij hebben in onze woning sinds de aankoop helaas behoorlijk wat wateroverlast gehad. Onze kruipruimte stond blank! We zijn ons gaan oriënteren op oplossingen en we hebben Frank voor een inspectie gevraagd vanwege de goede referenties. Zijn advies was om het probleem grondig aan te pakken vanaf de buitenzijde. De fundering werd aan de buitenkant afgedicht. Ook de gevels werden geïmpregneerd om vochtdoorslag te voorkomen. We hadden er meteen vertrouwen in en ook later bleek: afspraak is afspraak. De klus is perfect opgeleverd. Ik heb zelf met een vochtmeter gemeten aan de binnenzijde; ons huis is heerlijk droog. We kunnen Lek-Tech dan ook volmondig aanbevelen!

Particuliere opdrachtgever - Wijnandsrade

Fundering afgedicht en gevels geïmpregneerd (juni 2019), leidingdoorvoeren waterdicht gemaakt (mei 2020)

In onze kelder was een leidingdoorvoer naar buiten die lekte. Op Google vond ik Lek-Tech: een specialistisch bedrijf met goede referenties. Na telefonisch contact heb ik Frank een offerte laten maken. Die zag er prima uit, de prijs was goed en dat geldt ook voor het contact. Het gevoel was goed, dus we zijn met Lek-Tech in zee gegaan. Toen de reparatie werd uitgevoerd, werd de loper naar de kelder uitgerold om alles netjes te houden. Dat viel wel op in positieve zin! Er is hier prima werk geleverd.

Cor - Veghel

Leidingdoorvoeren waterdicht gemaakt (mei 2020)
Frank maakte een offerte voor het aanbrengen van een vochtscherm op onze binnenmuur en wist waar hij over praatte, was ruimdenkend en deed zijn best om ons verder te helpen zodat wij door konden met onze verbouwing. Dat gaf vertrouwen! Ook zijn team was heel sociaal. Ze legden alles uit, drie keer als het nodig was, en namen de rommel weer mee. Die durfden we met een gerust hart in ons huis achter te laten. Ik zou Lek-Tech zeker aan iemand anders aanbevelen, sterker nog: dat heb ik al gedaan!

Teun Driessen - Siebengewald

Vochtscherm aangebracht
Wij hadden last van optrekkend vocht in een binnenmuur en hebben via Google een bedrijf gezocht in de buurt dat ons hiermee kon helpen. Eerst overwogen we nog om het zelf te doen, maar hier zijn natuurlijk specifieke materialen voor nodig en de prijs en het gevoel bij Lek-Tech waren goed, dus waren we er vlot over uit dat Frank de opdracht kreeg. Het was van tevoren duidelijk wat we konden verwachten, en de uitvoering is ook precies zo verlopen. Zo ver, zo goed!

Jochem - Heijen

Optrekkend vocht behandeld (februari 2020)

In de kelder van onze jaren '50 woning hadden we in de wintermaanden vaak last van kwelwater, dus mijn vrouw heeft twee bedrijven benaderd om een offerte te maken. We zijn met Lek-Tech in zee gegaan, want we hadden een goed gevoel bij Frank: hij heeft een net voorkomen en de manier van werken die hij voorstelde stond ons aan. De communicatie was eigenlijk altijd goed, ook later tijdens de uitvoering. De mannen die het werk uitvoerden zijn een beetje uit hetzelfde hout gesneden als wijzelf; daar drink je gerust koffie mee! De uitvoering verliep volgens afspraak en er is keurig gewerkt; alle rommel is netjes opgeruimd. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik zou Lek-Tech zeker aanbevelen!

Frank - Beneden-Leeuwen

Kelder waterdicht gemaakt (november 2019)

Ik ben tevreden over het resultaat van de werkzaamheden. Wat ik met name fijn vond is dat Frank vooraf vrijblijvend en kosteloos is langsgekomen om te onderzoeken wat precies het probleem was, en daarin advies heeft gegeven over wat er moest gebeuren. De werkzaamheden zijn vervolgens probleemloos uitgevoerd en ik vind het ook een fijn gevoel dat er een ruime garantieperiode geldt op de werkzaamheden. Daar heb ik alle vertrouwen in!

Laurent - Nijmegen

Schoorsteen geïmpregneerd en van coating voorzien (september 2019)

We zijn erg tevreden! Ik kan niet anders zeggen. In ons jaren 70 huis waren de buitenmuren van het souterrain vrij vochtig. Dat kunnen we niet gebruiken, omdat daar een slaapkamer en badkamer voor onze gehandicapte zoon gepland is. Via internet kwam Lek-Tech Vochtwering in beeld. Een goede keuze; Marcel en Larry werken niet alleen hard, ze zijn erg vriendelijk. Het was gewoon gezellig met een grapje op zijn tijd; dat die mannen ook verstand hebben van wassen dat was wel een verrassing voor mij! :-)
Lek-Tech zette voor ons de eerste stap in de goede richting. Wij hebben er nu alle vertrouwen in dat het supermooie ruimtes gaan worden.

Marc en Suzanne - Nieuw Bergen

Souterrain vochtvrij gemaakt (mei 2019)

We kunnen nu bijna een Italiaans restaurant starten in de kelder!
Zo netjes is onze kelder geworden! Daar maakten we samen met Frank
en Marcel grapjes over. Dat is denk ik ook de kern van hoe de jongens van Lek-Tech werken. Hard werken, maar wel met de nodige humor. Je laat ze met een gerust hart in huis achter.
Pluspunten zijn de goede communicatie en het feit dat ze schoon en netjes werken. Een afzuigslang werd door het kelderraam gelegd zodat de stofoverlast in de hal beperkt bleef.
Het resultaat is een compleet contrast met hoe het was. Wij wonen in een jaren 30 huis en de kelder was elke keer vochtig, veel te vochtig. Als het grondwater steeg kwam het water gewoon door de naden. En nu is het strak afgewerkt, droog en schoon. We zijn er zeer tevreden over.

Leonie - Nijmegen

Kelder vochtvij gemaakt vanaf de binnenzijde (januari 2019)

Wij kochten een huis uit 1973. De complete inrichting zag eruit als 1973.
Een hele klus. Niet alleen om alles naar onze smaak te maken maar ook om
het naar het comfort van tweeduizendnu te halen. Zo ook de kelder. Vooral
in het najaar als het weer regenachtig wordt, kwam er in onze kelder via
één wand water naar binnen. De vorige bewoners hadden al geprobeerd dit
probleem op te lossen door er iets tegenaan te smeren. Helaas zonder
resultaat. Ieder keer als het hard regende stond er een laagje water binnen.
Via google kwam ik bij Lek-Tech terecht. De mannen kwamen over de vloer toen we al een complete verbouwing achter de rug hadden. We waren intussen wat gewend. Naar de mannen van Lek-Tech hebben we echter geen omkijken gehad. Er werd netjes een mat neergelegd, zodat alles schoon bleef. Ze houden echt rekening met de rest van het huis. Bovendien zijn ze erg klantvriendelijk. Vanaf het begin liep het contact soepel en prettig.
Het resultaat mag er ook zijn; onze kelder is nu een heel bruikbare ruimte
geworden. We hoeven geen spullen meer van de grond af te houden omdat deze
pootje gaan baden. Klus geklaard!

Tim van Tuel - Weert

Keldermuren waterdicht gemaakt vanaf de binnenzijde (oktober 2018)

Een mooi rieten kapje, maar daaronder was alles gewoon heel erg vochtig. Wonen aan een dijk, hemelwater wat niet goed weg kan én een lekkage van een waterleiding. Dan kan het water alleen maar de muren in. Graag wilden we dit hersteld hebben met behoud van het karakteristieke van het huisje. Makkelijker gezegd dan gedaan; het eerste bedrijf dat we op gesprek hadden durfde deze complexe klus niet aan. Via referenties op internet kwamen we bij Lek-Tech. Frank zei direct ‘dit gaat ons lukken’. En als ik nu kijk naar het resultaat dan denk ik dat hij het heeft waargemaakt.
Niet alleen het resultaat is goed. Je merkt ook het mentaliteitsverschil met andere bouwvakkers. Larry en Frank zijn bescheiden, werken meer dan ze pauzeren. Ze hebben écht gewerkt én schoon gewerkt, alsof het hun eigen huis is.
Alles bij elkaar samengevat zijn we heel tevreden. De komende natte periode is afwachten, maar gaan we vol vertrouwen in. Hun manier van werken is gewoon kwalitatief hoogstaand.

Maarten en Bernadette de Jong - Sprang-Capelle

Waterdicht maken fundering en behandelen optrekkend vocht (juli 2018)
 

Een paar jaar geleden heb ik onder mijn woonkamer een grote kelder laten bouwen. Jammer genoeg heeft de constructeur toen voor een verkeerde steensoort (kalkzandsteen)  gekozen, waardoor ik al snel met vochtige plekken in de muren zat. Na een aantal minder bruikbare adviezen kwam ik in contact met de mannen van Lek-Tech. Frank heeft de situatie ter plekke beoordeeld en kwam snel tot de goede oplossing en een nette offerte. Het was een fikse klus maar werd keurig binnen de afgesproken tijd geklaard. Zeker niet onbelangrijk is dat het contact met Frank en Larry prettig is, het zijn aardige kerels en je geeft je voordeursleutel vol vertrouwen aan ze af. Ook de after-sales-service is helemaal oké.
We zijn inmiddels een half jaar verder en ik ben alweer helemaal gewend aan het feit dat ik mijn kelder, die toch een paar jaar reden voor regelmatige buikpijn was, kan gebruiken waarvoor hij bedoeld is. Frank, Larry bedankt!

Paul Stam - Arnhem

Nieuwe kelder onder jaren-dertig woning waterdicht gemaakt vanaf binnenzijde (april 2017)

 

Lek-Tech gaf mij niet de goedkoopste offerte maar toch ging ik met hen inzee. Waarom? Kwestie van vertrouwen. Frank kwam de situatie persoonlijk
opnemen in plaats van te werken met foto’s. Ook wist ik bij zijn bedrijf
wie er daadwerkelijk bij mij over de vloer zou komen en dat het werk niet
uitbesteed zou worden aan ‘een vreemde’. Het zijn normale jongens die je
met open vizier tegemoet treden. Naast een leuk babbeltje zijn ze beleefd
en tegemoet komend en bovenal professioneel. Ze leveren gewoon goed werk.
En meer dan dat. Uit alles blijkt dat ze net die stap extra zetten: ze
lieten het hier schoner achter dan het van te voren was!

Wim Meys - Kerkrade

Keldermuren waterdicht gemaakt vanaf de binnenzijde (september 2016)

Het contact met Lek-Tech liep goed. Keurig gehandeld, deskundig en het probleem is goed opgelost. Erg prettig was dat Lek-Tech voor mij ook het noodzakelijke contact met de gemeente onderhield. Niet alleen de werkzaamheden liepen voorspoedig maar ook het contact via mail en telefoon. Alles ging in goed overleg. Gewoon heel prettig. Als je op zoek bent naar een goed, deskundig en betrouwbaar bedrijf dan kan ik Lek-Tech aanbevelen.

Jolanda De Cloe – Poederooien 

Lekkage dijkwoning verholpen, voorgevel onder maaiveld behandeld (april 2016)

We hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze deden gewoon goed hun werk en bovendien waren ze netjes. Ze maken waar wat ze beloven. Sympathiek vond ik dat ze de helemaal groen uitgeslagen gevelbekleding voor service schoongemaakt hebben. Zo is niet alleen de lekkage verholpen maar oogt het huis ook weer fris.

Anna Van Ederen – Mook

Reinigen en impregneren buitenmuren, vervangen kitnaden met als doel oplossen
van lekkage (mei 2016)

 

Mijn buurman had goede ervaringen met Lek-Tech, zo kwam ik bij dit bedrijf uit. Toch voor de zekerheid nog twee offertes aangevraagd. De manier waarop Frank bij mij binnen kwam, open en eerlijk, vond ik erg positief. Bovendien was de offerte prettig geprijsd; dan is een keuze snel gemaakt. Tijdens de werkzaamheden merkte ik al snel op dat ik te maken had met een ‘oude rot’ in het vak met veel ervaring (Larry). Hij wist waar hij mee bezig was. Het werk werd netjes opgeleverd en er werd geen rotzooi achtergelaten. Kortom van begin tot eind erg netjes. Ik wou dat alle aannemers zo werkten, want deze ervaring heb ik helaas niet met ieder bedrijf; er lopen wat cowboys rond. Maar dit bedrijf is vakbekwaam, eerlijk en servicegericht.

Particuliere opdrachtgever – Wamel

Kelder waterdicht gemaakt vanaf de binnenzijde (februari 2016)
 

Via internet kwam ik bij Lek-Tech terecht. Ik heb de gehele gang van zaken als prettig ervaren. Te beginnen met de offerte-aanvraag. Fijn dat ze eerst komen kijken alvorens ze een offerte uitbrengen. En de offerte komt ook op tijd, dat is wel eens anders. Op de dag zelf: ze zijn er stipt op tijd. Niet onnodig wachten op mensen die zeggen dat ze komen maar niet op komen dagen. Daar heb ik een hekel aan. Het contact liep zeer gemoedelijk, we hebben nog gezamenlijk lekker koffie gedronken. De eerste keer was de kelder helaas niet helemaal dicht. Dat heb ik gemeld en dezelfde week nog zijn ze terug geweest. Service is echt goed; wat ze zeggen te bieden, leveren ze ook daadwerkelijk.

Anita Strijbos - Sint Oedenrode

Kelder waterdicht gemaakt vanaf de buitenzijde (april 2016)
 

De ervaringen met Lek-Tech zijn prima. Ik kan alleen maar vertellen dat het goed is. Als je kiest voor Lek-Tech dan heb je iemand die er verstand van heeft en dat is vandaag de dag heel belangrijk. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook dat hetgeen waar ze verstand van (moeten) hebben dat dat goed ingevuld wordt.

Hay Janssen - van Janssen voegwerken.

Leverancier (november 2016)
 

Lek-Tech is voor mij een voorbeeldklant; zij volgen ‘de regels van de kunst’ zoals wij dat hier in België zeggen. Voorbereiding en afwerking zijn perfect; een perfecte uitvoerder. Het is ongelofelijk hoe zij het werk maken en dat zeg ik niet omdat het mijn klant is of omdat ze met onze producten werken. Ze maken hun werk af alsof het voor henzelf is. Ik ben altijd trots als ik een kelder van hen zie. Perfect uitgevoerd. Daarbij komt dat zijn offertes correct zijn. Er wordt niet meer gevraagd dan dat er nodig is. Frank maakt een correcte beoordeling van de problematiek en een correcte offerte voor de oplossing van de problematiek.

Olivier Janssen – Productspecialist - Grace De Neef  

Toeleverancier afdichtingsproducten (november 2016)
 

 Ik had geen gemakkelijke klus. Dat wist ik en daarom was ik op zoek naar een goed, vakkundig bedrijf. Ik heb via google gezocht naar een bedrijf waar ik het gevoel bij kreeg dat ze het aan konden qua techniek die ze voor handen hadden. Bij het telefoongesprek dat volgde kreeg ik de bevestiging; ik zit hier goed. Frank is een leuke loyale vent die doet waar hij voor staat. De communicatie tijdens de werkzaamheden verliep heel luchtig, lekker open met een grapje op zijn tijd. Dat maakte het een leuk contact en een aangename tijd. En heel belangrijk wat ze beloven komen ze na. Als het niet goed is, als het probleem niet helemaal verholpen blijkt, dan komen ze terug. Al moeten ze vijf keer terugkomen. Ze willen dat het probleem opgelost is. Als ik dan naar een minpunt moet zoeken dan is dat het ontbreken van vlaai…ze komen toch niet voor niets uit Limburg!

Cok Baas - IJsselstein

Kelder waterdicht gemaakt monumentale boerderij uit 1610 (oktober 2014)

 
 1. “Keurig gehandeld, deskundig en het probleem is goed opgelost.”
 2. “Niet alleen de werkzaamheden liepen voorspoedig maar ook het contact via mail en telefoon.”
 3. “Alles ging in goed overleg. Gewoon heel prettig.”
 4. “Bij het telefoongesprek dat volgde kreeg ik de bevestiging; ik zit hier goed.”
 5. “De communicatie tijdens de werkzaamheden verliep heel luchtig, lekker open met een grapje op zijn tijd.”
 6. “Als het niet goed is en het probleem niet helemaal verholpen blijkt, dan komen ze netjes terug om het op te lossen.”
 7. “Als ik dan naar een minpunt moet zoeken dan is dat het ontbreken van vlaai…ze komen toch niet voor niets uit Limburg!”
 8. “Ze deden gewoon goed hun werk en bovendien waren ze netjes.“
 9. “Ze maken waar wat ze beloven.“
 10. "LekTech is voor mij als leverancier een voorbeeldklant; zij volgen ‘de regels van de kunst’ zoals wij dat hier in België zeggen."
 11. "Ze maken hun werk af alsof het voor henzelf is."
 12. "Ik ben altijd trots als ik een kelder van hen zie. Perfect uitgevoerd."
 13. "Daarbij komt dat zijn offertes correct zijn. Er wordt niet meer gevraagd dan dat er nodig is."
 14. "Er lopen wat cowboys rond in de vochtwering, maar dit bedrijf is vakbekwaam, eerlijk en servicegericht."
 15. "Ik wou dat alle aannemers zo werkten als LekTech, want deze ervaring heb ik helaas niet met ieder bedrijf."
 16. "Tijdens de werkzaamheden merkte ik al snel op dat ik te maken had met een ‘oude rot’ in het vak met veel ervaring."
 17. "Service is echt goed: wat ze zeggen te bieden, leveren ze ook daadwerkelijk."
 18. "Het contact liep zeer gemoedelijk, we hebben nog gezamenlijk lekker koffie gedronken."
 19. "En de offerte komt op tijd, dat is ook wel eens anders. Ook op de dag zelf: ze zijn er stipt op tijd."
 20. "Je geeft je voordeursleutel vol vertrouwen aan hen af"

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›