Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Referenties

 

Ik ben tevreden over het resultaat van de werkzaamheden. Wat ik met name fijn vond is dat Frank vooraf vrijblijvend en kosteloos is langsgekomen om te onderzoeken wat precies het probleem was, en daarin advies heeft gegeven over wat er moest gebeuren. De werkzaamheden zijn vervolgens probleemloos uitgevoerd en ik vind het ook een fijn gevoel dat er een ruime garantieperiode geldt op de werkzaamheden. Daar heb ik alle vertrouwen in!
 

Laurent - Nijmegen

Schoorsteen geïmpregneerd en van coating voorzien (september 2019)

We zijn erg tevreden! Ik kan niet anders zeggen. In ons jaren 70 huis waren de buitenmuren van het souterrain vrij vochtig. Dat kunnen we niet gebruiken, omdat daar een slaapkamer en badkamer voor onze gehandicapte zoon gepland is. Via internet kwam Lek-Tech Vochtwering in beeld. Een goede keuze; Marcel en Larry werken niet alleen hard, ze zijn erg vriendelijk. Het was gewoon gezellig met een grapje op zijn tijd; dat die mannen ook verstand hebben van wassen dat was wel een verrassing voor mij! :-)
Lek-Tech zette voor ons de eerste stap in de goede richting. Wij hebben er nu alle vertrouwen in dat het supermooie ruimtes gaan worden.
 

Marc en Suzanne - Nieuw Bergen

Souterrain vochtvrij gemaakt (mei 2019)

We kunnen nu bijna een Italiaans restaurant starten in de kelder!
Zo netjes is onze kelder geworden! Daar maakten we samen met Frank
en Marcel grapjes over. Dat is denk ik ook de kern van hoe de
jongens van Lek-Tech werken. Hard werken, maar wel met de nodige
humor. Je laat ze met een gerust hart in huis achter.
Pluspunten zijn de goede communicatie en het feit dat ze schoon en
netjes werken. Een afzuigslang werd door het kelderraam gelegd zodat
de stofoverlast in de hal beperkt bleef.
Het resultaat is een compleet contrast met hoe het was. Wij wonen in
een jaren 30 huis en de kelder was elke keer vochtig, veel te
vochtig. Als het grondwater steeg kwam het water gewoon door de
naden. En nu is het strak afgewerkt, droog en schoon. We zijn er
zeer tevreden over.

Leonie - Nijmegen

Kelder vochtvij gemaakt vanaf de binnenzijde (januari 2019)
 

Wij kochten een huis uit 1973. De complete inrichting zag eruit als 1973.
Een hele klus. Niet alleen om alles naar onze smaak te maken maar ook om
het naar het comfort van tweeduizendnu te halen. Zo ook de kelder. Vooral
in het najaar als het weer regenachtig wordt, kwam er in onze kelder via
één wand water naar binnen. De vorige bewoners hadden al geprobeerd dit
probleem op te lossen door er iets tegenaan te smeren. Helaas zonder
resultaat. Ieder keer als het hard regende stond er een laagje water
binnen. Via google kwam ik bij Lek-Tech terecht. De mannen kwamen over de vloer toen we al een complete verbouwing achter de rug hadden. We waren intussen wat gewend. Naar de mannen van Lek-Tech hebben we echter geen omkijken gehad. Er werd netjes een mat neergelegd, zodat alles schoon bleef. Ze
houden echt rekening met de rest van het huis. Bovendien zijn ze erg
klantvriendelijk. Vanaf het begin liep het contact soepel en prettig. Het
resultaat mag er ook zijn; onze kelder is nu een heel bruikbare ruimte
geworden. We hoeven geen spullen meer van de grond af te houden omdat deze
pootje gaan baden. Klus geklaard!

Tim van Tuel - Weert

Keldermuren waterdicht gemaakt vanaf de binnenzijde (oktober 2018)

Een mooi rieten kapje, maar daaronder was alles gewoon heel erg vochtig. Wonen aan een dijk, hemelwater wat niet goed weg kan én een lekkage van een waterleiding. Dan kan het water alleen maar de muren in. Graag wilden we dit hersteld hebben met behoud van het karakteristieke van het huisje. Makkelijker gezegd dan gedaan; het eerste bedrijf dat we op gesprek hadden durfde deze complexe klus niet aan. Via referenties op internet kwamen we bij Lek-Tech. Frank zei direct ‘dit gaat ons lukken’. En als ik nu kijk naar het resultaat dan denk ik dat hij het heeft waargemaakt.
Niet alleen het resultaat is goed. Je merkt ook het mentaliteitsverschil met andere bouwvakkers. Larry en Frank zijn bescheiden, werken meer dan ze pauzeren. Ze hebben écht gewerkt én schoon gewerkt, alsof het hun eigen huis is.
Alles bij elkaar samengevat zijn we heel tevreden. De komende natte periode is afwachten, maar gaan we vol vertrouwen in. Hun manier van werken is gewoon kwalitatief hoogstaand.
 

Maarten en Bernadette de Jong - Sprang-Capelle

Waterdicht maken fundering en behandelen optrekkend vocht (juli 2018)
 

Een paar jaar geleden heb ik onder mijn woonkamer een grote kelder laten bouwen. Jammer genoeg heeft de constructeur toen voor een verkeerde steensoort (kalkzandsteen)  gekozen, waardoor ik al snel met vochtige plekken in de muren zat. Na een aantal minder bruikbare adviezen kwam ik in contact met de mannen van Lek-Tech. Frank heeft de situatie ter plekke beoordeeld en kwam snel tot de goede oplossing en een nette offerte. Het was een fikse klus maar werd keurig binnen de afgesproken tijd geklaard. Zeker niet onbelangrijk is dat het contact met Frank en Larry prettig is, het zijn aardige kerels en je geeft je voordeursleutel vol vertrouwen aan ze af. Ook de after-sales-service is helemaal oké.
We zijn inmiddels een half jaar verder en ik ben alweer helemaal gewend aan het feit dat ik mijn kelder, die toch een paar jaar reden voor regelmatige buikpijn was, kan gebruiken waarvoor hij bedoeld is. Frank, Larry bedankt!

Paul Stam - Arnhem

Nieuwe kelder onder jaren-dertig woning waterdicht gemaakt vanaf binnenzijde (april 2017)

 

Lek-Tech gaf mij niet de goedkoopste offerte maar toch ging ik met hen inzee. Waarom? Kwestie van vertrouwen. Frank kwam de situatie persoonlijk
opnemen in plaats van te werken met foto’s. Ook wist ik bij zijn bedrijf
wie er daadwerkelijk bij mij over de vloer zou komen en dat het werk niet
uitbesteed zou worden aan ‘een vreemde’. Het zijn normale jongens die je
met open vizier tegemoet treden. Naast een leuk babbeltje zijn ze beleefd
en tegemoet komend en bovenal professioneel. Ze leveren gewoon goed werk.
En meer dan dat. Uit alles blijkt dat ze net die stap extra zetten: ze
lieten het hier schoner achter dan het van te voren was!

Wim Meys - Kerkrade

Keldermuren waterdicht gemaakt vanaf de binnenzijde (september 2016)

Het contact met Lek-Tech liep goed. Keurig gehandeld, deskundig en het probleem is goed opgelost. Erg prettig was dat LekTech voor mij ook het noodzakelijke contact met de gemeente onderhield. Niet alleen de werkzaamheden liepen voorspoedig maar ook het contact via mail en telefoon. Alles ging in goed overleg. Gewoon heel prettig. Als je op zoek bent naar een goed, deskundig en betrouwbaar bedrijf dan kan ik Lek-Tech aanbevelen.

Jolanda De Cloe – Poederooien 

Lekkage dijkwoning verholpen, voorgevel onder maaiveld behandeld (april 2016)

We hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze deden gewoon goed hun werk en bovendien waren ze netjes. Ze maken waar wat ze beloven. Sympathiek vond ik dat ze de helemaal groen uitgeslagen gevelbekleding voor service schoongemaakt hebben. Zo is niet alleen de lekkage verholpen maar oogt het huis ook weer fris.

Anna Van Ederen – Mook

Reinigen en impregneren buitenmuren, vervangen kitnaden met als doel oplossen
van lekkage (mei 2016)

 

Mijn buurman had goede ervaringen met Lek-Tech, zo kwam ik bij dit bedrijf uit. Toch voor de zekerheid nog twee offertes aangevraagd. De manier waarop Frank bij mij binnen kwam, open en eerlijk, vond ik erg positief. Bovendien was de offerte prettig geprijsd; dan is een keuze snel gemaakt. Tijdens de werkzaamheden merkte ik al snel op dat ik te maken had met een ‘oude rot’ in het vak met veel ervaring (Larry). Hij wist waar hij mee bezig was. Het werk werd netjes opgeleverd en er werd geen rotzooi achtergelaten. Kortom van begin tot eind erg netjes. Ik wou dat alle aannemers zo werkten, want deze ervaring heb ik helaas niet met ieder bedrijf; er lopen wat cowboys rond. Maar dit bedrijf is vakbekwaam, eerlijk en servicegericht.

Particuliere opdrachtgever – Wamel

Kelder waterdicht gemaakt vanaf de binnenzijde (februari 2016)
 

Via internet kwam ik bij Lek-Tech terecht. Ik heb de gehele gang van zaken als prettig ervaren. Te beginnen met de offerte-aanvraag. Fijn dat ze eerst komen kijken alvorens ze een offerte uitbrengen. En de offerte komt ook op tijd, dat is wel eens anders. Op de dag zelf: ze zijn er stipt op tijd. Niet onnodig wachten op mensen die zeggen dat ze komen maar niet op komen dagen. Daar heb ik een hekel aan. Het contact liep zeer gemoedelijk, we hebben nog gezamenlijk lekker koffie gedronken. De eerste keer was de kelder helaas niet helemaal dicht. Dat heb ik gemeld en dezelfde week nog zijn ze terug geweest. Service is echt goed; wat ze zeggen te bieden, leveren ze ook daadwerkelijk.

Anita Strijbos - Sint Oedenrode

Kelder waterdicht gemaakt vanaf de buitenzijde (april 2016)
 

De ervaringen met Lek-Tech zijn prima. Ik kan alleen maar vertellen dat het goed is. Als je kiest voor Lek-Tech dan heb je iemand die er verstand van heeft en dat is vandaag de dag heel belangrijk. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook dat hetgeen waar ze verstand van (moeten) hebben dat dat goed ingevuld wordt.

Hay Janssen - van Janssen voegwerken.

Leverancier (november 2016)
 

Lek-Tech is voor mij een voorbeeldklant; zij volgen ‘de regels van de kunst’ zoals wij dat hier in België zeggen. Voorbereiding en afwerking zijn perfect; een perfecte uitvoerder. Het is ongelofelijk hoe zij het werk maken en dat zeg ik niet omdat het mijn klant is of omdat ze met onze producten werken. Ze maken hun werk af alsof het voor henzelf is. Ik ben altijd trots als ik een kelder van hen zie. Perfect uitgevoerd. Daarbij komt dat zijn offertes correct zijn. Er wordt niet meer gevraagd dan dat er nodig is. Frank maakt een correcte beoordeling van de problematiek en een correcte offerte voor de oplossing van de problematiek.

Olivier Janssen – Productspecialist - Grace De Neef  

Toeleverancier afdichtingsproducten (november 2016)
 

 Ik had geen gemakkelijke klus. Dat wist ik en daarom was ik op zoek naar een goed, vakkundig bedrijf. Ik heb via google gezocht naar een bedrijf waar ik het gevoel bij kreeg dat ze het aan konden qua techniek die ze voor handen hadden. Bij het telefoongesprek dat volgde kreeg ik de bevestiging; ik zit hier goed. Frank is een leuke loyale vent die doet waar hij voor staat. De communicatie tijdens de werkzaamheden verliep heel luchtig, lekker open met een grapje op zijn tijd. Dat maakte het een leuk contact en een aangename tijd. En heel belangrijk wat ze beloven komen ze na. Als het niet goed is, als het probleem niet helemaal verholpen blijkt, dan komen ze terug. Al moeten ze vijf keer terugkomen. Ze willen dat het probleem opgelost is. Als ik dan naar een minpunt moet zoeken dan is dat het ontbreken van vlaai…ze komen toch niet voor niets uit Limburg!

Cok Baas - IJsselstein

Kelder waterdicht gemaakt monumentale boerderij uit 1610 (oktober 2014)

 
 1. “Als het niet goed is, als het probleem niet helemaal verholpen blijkt, dan komen ze terug. Al moeten ze vijf keer terugkomen.”
 2. “Keurig gehandeld, deskundig en het probleem is goed opgelost.”
 3. “Niet alleen de werkzaamheden liepen voorspoedig maar ook het contact via mail en telefoon.”
 4. “Alles ging in goed overleg. Gewoon heel prettig.”
 5. “Bij het telefoongesprek dat volgde kreeg ik de bevestiging; ik zit hier goed.”
 6. “De communicatie tijdens de werkzaamheden verliep heel luchtig, lekker open met een grapje op zijn tijd.”
 7. “Als het niet goed is, als het probleem niet helemaal verholpen blijkt, dan komen ze terug. Al moeten ze vijf keer terugkomen.”
 8. “Als ik dan naar een minpunt moet zoeken dan is dat het ontbreken van vlaai…ze komen toch niet voor niets uit Limburg!”
 9. “Ze deden gewoon goed hun werk en bovendien waren ze netjes.“
 10. “Ze maken waar wat ze beloven.“
 11. "LekTech is voor mij een voorbeeldklant; zij volgen ‘de regels van de kunst’ zoals wij dat hier in België zeggen."
 12. "Ze maken hun werk af alsof het voor henzelf is."
 13. "Ik ben altijd trots als ik een kelder van hen zie. Perfect uitgevoerd."
 14. "Daarbij komt dat zijn offertes correct zijn. Er wordt niet meer gevraagd dan dat er nodig is."
 15. "Vakbekwaam, eerlijk en servicegericht."
 16. "Er lopen wat cowboys rond, maar dit bedrijf is vakbekwaam, eerlijk en servicegericht."
 17. "Ik wou dat alle aannemers zo werkten als LekTech, want deze ervaring heb ik helaas niet met ieder bedrijf."
 18. "Tijdens de werkzaamheden merkte ik al snel op dat ik te maken had met een ‘oude rot’ in het vak met veel ervaring."
 19. "Service is echt goed, wat ze zeggen te bieden, leveren ze ook daadwerkelijk."
 20. "Het contact liep zeer gemoedelijk, we hebben nog gezamenlijk lekker koffie gedronken."
 21. "En de offerte komt ook op tijd, dat is wel eens anders. Op de dag zelf: ze zijn er stipt op tijd."
 22. "Je geeft je voordeursleutel vol vertrouwen aan hen af"

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›