Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Fundering afdichten, regio Eindhoven

De fundering van een pand wordt vaak vergeten als het om conserveren gaat. Het is immers de basis van het gebouw en daarom zeer belangrijk dat deze in goede staat blijft. In sommige situaties wordt de fundering beplakt met bitumen dakbedekking. Dit materiaal is minder geschikt om onder de grond toe te passen. Frictie tussen het gebouw en de aarde kan er voor zorgen dat het materiaal los komt. Ook is de hechting van de dakbedekking niet optimaal waardoor er water achter de afdichting kan kruipen. 

Een fundering waterdicht maken is een vak appart waar wij veel zorg en aandacht aan besteden. De ondergrond wordt goed gereinigd en eventuele gebreken worden hersteld. Vervolgens brengen wij een bitumineuse dikmassa / pasta op de fundering aan. Het materiaal is smeuïg en wordt zorgvuldig over de hele fundering aangebracht in een laagdikte van enkele milimeters. Daarna wordt er een bescherm vlies ingewerkt dat tevens de binding van het bitumen is. Met het toepassen van deze methode creëren wij een naadloze en blijvend flexibele afdichting op de fundering. 

‹ Terug naar het overzicht
Fundering afdichten, regio EindhovenFundering afdichten, regio EindhovenFundering afdichten, regio Eindhoven

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›