Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.
Wanneer u kiest voor Lek-Tech?

Wanneer u kiest voor Lek-Tech?

  • Als u op zoek bent naar een vochtweringsbedrijf met een nuchter karakter.

In een eerste kennismaking proberen wij zowel het probleem als de oplossing zo helder mogelijk toe te lichten. Geen hocus-pocus maar duidelijke en begrijpelijke taal. Attendeer ons erop als we te veel technische termen gebruiken!

  • Als u op zoek bent naar een eerlijke offerte

Het ene probleem is het andere niet. In ons vak is de diversiteit aan problemen enorm. Daarom stellen wij altijd eerst een diagnose alvorens een passende offerte uit te brengen! Zonder een probleem met eigen ogen gezien te hebben, maken wij geen offerte.

  • Als u op zoek bent naar een ‘opgeruimd bedrijf’

Tijdens het uitvoeren van de opdracht maken wij gebruik van professionele afzuigapparatuur om stofontwikkeling zoveel mogelijk tegen te gaan. Onze werkomgeving houden we graag zo netjes mogelijk. Zo beperken we overlast tot een minimum. Prettig voor u maar ook voor ons.

  • Als u op zoek bent naar een vochtweringsbedrijf dat gedurende het project blijft communiceren

Tijdens de uitvoering zal of Frank of Larry contact met u onderhouden. Dingen die we tegenkomen, eventuele wijzigingen…alles wordt overlegd; samen spelen we flexibel in op hetgeen zich voordoet tijdens het werk. Als de uitvoering naar tevredenheid voltooid is, wordt in overleg de opdracht afgerond.

  • Als u op zoek bent naar een betrouwbare specialist in het oplossen van vochtproblemen

Wij gebruiken uitsluitend gerenommeerde en gecertificeerde materialen en technieken om vochtproblemen op te lossen. Dat doen we in particuliere woningen, maar voor bedrijven en overheidsinstellingen ook in bedrijfspanden, parkeergarages, zwembaden, betonnen lekbakken, enzovoorts. Onze afdichtingstechniek is breed toepasbaar. Wij houden ons aan gemaakte afspraken, laten de werkplek netjes achter en stoppen niet voor het probleem is opgelost. Neem vandaag nog contact op!

Wanneer u kiest voor Lek-Tech?Wanneer u kiest voor Lek-Tech?
"Ze maken waar wat ze beloven."
Meer referenties ›

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere klus is of Frank of Larry aanwezig, vergezeld door vakmannen die werken volgens onze normen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›