Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Frank van den Broecke

Het ondernemerschap zat mij al jong in het bloed. Als jongen was ik altijd bezig met het wassen van auto's voor een rijksdaalder of opknappen van oude computers. Ik moet toegeven dat het niet veel heeft opgebracht, maar leuk was het wel.

Na jaren succesvol werkzaam te zijn geweest in de bouw- en vochtweringssector, bleef het ondernemerschap trekken. In een bedrijf hoort de klant centraal te staan, maar de praktijk is helaas vaak anders. Afspraken worden niet nagekomen en aangeboden oplossingen werken niet. Mijn motivatie was groot om dingen anders te gaan doen, en inmiddels kan ik zeggen dat dit goed is gelukt. Ik ben trots op onze klantenkring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Lek-Tech Vochtwering is vormgegeven naar de normen en waarden waar ik voor sta. Geen gladde verkooppraatjes en loze beloftes, daar houd ik zelf ook niet van. De lijntjes zijn kort en duidelijk, ik ben vanaf de eerste tot de laatste dag betrokken bij de opdracht en zorg samen met mijn mannen dat uw probleem wordt opgelost. We stoppen niet voordat het droog is!

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›