Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.
Frank van den Broecke

Frank van den Broecke

Het ondernemerschap zat mij al jong in het bloed. Als kind was ik altijd bezig met het wassen van auto's voor een rijksdaalder of opknappen van oude computers. Ik moet toegeven dat het niet veel heeft opgebracht, maar leuk was het wel. Als ik daar aan terugdenk dan vond ik de complimenten over het geleverde werk de mooiste beloning.

Na jaren succesvol werkzaam te zijn geweest in de bouw- en vochtweringssector bleef het ondernemerschap trekken. In een bedrijf hoort de klant centraal te staan, maar de praktijk is helaas vaak anders. Mijn motivatie was groot om dingen anders te gaan doen, die ruimte heb ik nu.

Lek-Tech Vochtwering is vormgegeven naar de normen en waarden waar ik voor sta. Geen gladde verkooppraatjes en loze beloftes, daar houd ik zelf ook niet van. De lijntjes zijn kort en duidelijk, ik ben vanaf de eerste tot de laatste dag betrokken bij de opdracht en zorg samen met Larry en Marcel dat eventuele problemen worden opgelost. We stoppen niet voordat het droog is!

"Ze maken waar wat ze beloven."
Meer referenties ›

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›