Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Fundering afdichten

Bij het beschermen van een woning aan de buitenzijde denkt men veelal aan de buitenmuren. Maar de fundamenten waar een woning op staat zijn zeker zo belangrijk. Bij veel oudere gebouwen is de fundering gemaakt van baksteen, later is dit vervangen door het gebruik van beton. Maar de bakstenen en beton hadden uiteraard niet de kwaliteit die we tegenwoordig gewend zijn. Door de jaren heen kunnen vocht en (grond-)water hun invloed uitoefenen op de constructie. Soms is er sprake van betonrot of het volledig verzadigen van de bakstenen. De fundering kan poreus worden en vocht vindt langzaam zijn weg naar binnen. Vochtophopingen en optrekkend vocht aan de binnenzijde van de muur zorgen voor schimmelvorming en schade aan het stucwerk of behang. 

Door de fundering geheel te ontgraven en te voorzien van onze bitumineuze afdichting zal de fundering beter bestand zijn tegen de negatieve invloeden van vocht en water, bijvoorbeeld bij veel neerslag. Ook is het mogelijk om gelijktijdig de fundering te isoleren, zo worden koudebruggen geminimaliseerd en is er minder kans op schimmel.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze referenties 

Fundering afdichtenFundering afdichtenFundering afdichten

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›