Lek-Tech
Lek-Tech Vochtwering. Vochtvrij: duurzaam en gezond.

Afdichten van binnenuit met injecties, waterdichte coatings & cementproducten

Niet altijd is kelderafdichting van buitenaf mogelijk of wenselijk. Gelukkig kunnen we in die gevallen lekkages van binnenuit te lijf gaan, bijvoorbeeld met injecties of door het maken van een waterdichte bekuiping. Voor een complete afdichting gebruiken wij verschillende waterdichte coatings- en cementproducten. Uiteraard gebruiken wij alleen hoogstaande, gecertificeerde producten van gerenommeerde leveranciers. Deze producten vormen samen een water- en vochtdicht mortelsysteem dat in verschillende bewerkingen zorgvuldig wordt opgebouwd. Doordat de cementproducten waarmee wij werken versterkt zijn met polymeervezels is het resultaat een solide en duurzame kelderafdichting: gegarandeerd waterdicht!
Indien gewenst kunnen we daarna de wand en/of vloer nog verder afwerken voor een strak eindresultaat, bijvoorbeeld met (latex) verf of epoxy.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze referenties

Wie komt er over de vloer?

Bij iedere opdracht houdt Frank contact met u, ondersteund door onze eigen vakmensen. Wel zo prettig dat u weet op wie u kunt bouwen. Lees meer over ons ›

Contact opnemen?

Schimmel in huis? Water in de kelder? Laat uw gevel vocht door?
Bel ons direct 0485-213077 of stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Afspraak maken ›